+371 67847600

 

Atsauksmes

"Atzinīgi vērtējam to, ka darbinieku zināšanu pārbaudes un mācības iespējams organizēt mums izdevīgā laikā, zināšanu pārbaudes rezultātus var saņemt ļoti operatīvi, kā arī nepieciešamības gadījumā mācību laiku iespējams elastīgi mainīt, piemērojot to mūsu darba grafikam.

Mācību centra speciālisti ir pretīmnākoši un atsaucīgi."

SIA "Lursoft IT" valdes locekle,
Guna Esenberga

"Ņemot vērā, ka esmu no Ventspils, man patika, ka nodarbības (sesijas) bija iespējams apmeklēt man piemērotā laikā un tempā. Nodarbību laikā izmantotā metode, kā arī programmas, mācībspēks un personāls, novērtēju kā ļoti profesionālu. Mācības tika organizētas nepiespiestā atmosfērā un viennozīmīgi var teikt, ka savas zināšanas esmu uzlabojis."

Viktors Solovjovs, Ventspils Nafta

Project Management Professional (PMP)® Certification Preparation Course

Šis kurss ir paredzēts pieredzējušiem projektu vadītājiem, kuri vēlas pilnveidot savas projektu vadības kompetences, kas balstītas uz PMP® standartiem projektu vadībā, un sagatavoties Project Management Institute, Inc (PMI) Project Management Professional (PMP)® sertifikācijai.

Project Management Institute (PMI) – Amerikas Projektu Vadības Institūts - tika dibināts 1969.gadā un ir bezpeļņas organizācija, kas nodarbojas ar projektu vadības attīstību un speciālistu kvalifikācijas celšanu visā pasaulē ar reģistrēta mācību provaidera (R.E.P.) palīdzību. Speciālistu sagatavošana notiek pēc programmas, kas sertificēta PMI.

 

Projektu vadības profesionālis (PMP)®

Sertifikāts PMP® pašlaik ir viens no visvairāk atzītajiem profesionālajiem sertifikātiem projekta vadībā.

PMP® – tā ir pakāpe, kas apstiprina noteiktu kandidāta zināšanu līmeni un prasmes, kas veiksmīgi var tikt pielietotas praksē.

Iegūstot PMP® pakāpi, Jūs kļūstat par biedru lielākajai un prestižākajai sertificētu profesionāļu apvienībai projektu vadības jomā.

The Project Management Institute, A Guide to the Project management Body of Knowledge, (PMBOK® Guide) - Fifth Edition ir pamatdokuments, kas ļauj sagatavoties Sertifikācijas eksāmenam. Apmācības notiek angļu valodā. Prasmes un zināšanas, kurus jūs iegūstat šajā kursā palīdzēs jums izvairīties no kļūdām un paaugstināt savu konkurētspēju projektu vadības profesijā.

PMP® eksāmenu mērķis ir pārbaudīt zināšanas šādās jomās.

  • Projekta uzsākšana
  • Projekta plānošana
  • Projekta izpilde
  • Projekta uzraudzība un kontrole
  • Projekta pabeigšanas
  • Profesionālā un sociālā atbildība


Lai kandidātu pielaistu eksāmenam, jāatbilst sekojošām prasībām:

  • Jābūt otrās pakāpes vispārējās akadēmiskās izglītības grāds (vidusskolas diploms, pirmās pakāpes specializētās profesionālās izglītības diploms vai tā starptautiskais ekvivalents)
  • Vismaz 5 gadu pieredzei projektu vadībā,
  • Ne mazāk kā 35 stundu apmācību projektu vadībā.

VAI

  • Jābūt augstākai izglītībai, vismaz bakalaura līmenim;
  • Vismaz 3 gadu pieredzei projektu vadībā;
  • Ne mazāk kā 35 stundu apmācību projektu vadībā.


Kursa izmaksas

  • Mācību kursa pilna vērtība - 1500 EUR + PVN
  • Cenā iekļauti - mācību materiāli (PMBOK® Guide), PMP® sertifikācijas eksāmens

*PMP and PMBOK are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

Dienu skaits: 6
Maksa privātpersonām (bez PVN): 1500.00 €
Maksa organizācijām (bez PVN): 1500.00 €

Kursa grupas

Apmācība grupās ar pasniedzēju
 

Copyright © 2007-2021 NH mācību centrs. All rights reserved. NH mācību centrs

NH mācību centrs Uzziniet vairāk!      Tāl.: 67847600      Adrese: Elizabetes 65-10, Rīga, LV-1011      E-pasts: office@nh.lv       Privacy Policy

Top.LV